Buffetten

 

Hier een aantal buffetten die mogelijk zijn.
Voor een overzicht van het assortiment van Roelof’s Brasserie kunt u onze partymap donwloaden.
De menu’s zijn samengesteld vanaf 10 personen.

download partymap


Buffet A

  • Salade met gerookte kip, yoghurtdressing, ijsbergsla komkommer, tomaat en gekookt ei
  • Vegetarische griekse salade
  • Vegetarische lasagne met tomatensaus, roerbakgroentes gegratineerd met kaas
  • Gehaktballetjes met licht pikante pindasaus
  • Gebakken kipfilet met zoetzure saus en verschillende roerbakgroentes
  • Gebakken aardappelen
  • Rijst

Kosten 16,00 Euro per persoon exclusief 9% BTW

Buffet B

  • Stokbrood met kruidenboter
  • Salade met rauwe italiaanse ham, rucola, sla, meloen, olijven, cherrie tomaatjes en kruidendressing
  • Salade van mozzarella en tomaat, basilicumdressing, olijven en veldsla
  • Spaghetti met courgettes, paprika, champignons, broccoli, kaassaus en verse kruiden
  • Varkenshaasmedaillons met een romige pepersaus en kastanjechampignons
  • Franse stoofschotel in jus van rode wijn, rozemarijn en knoflook
  • Aardappelgratin gegratineerd met oude kaas
  • Rijstschotel

Kosten 18,75 per persoon exclusief 9% BTW

Buffet C

  • Verschillende broden met kruidenboter en tappenade
  • Salade met rosbief, rucola, oude kaas, olijven, pittenmix en een frisse kruiden mayonaise
  • Vegetarische pastasalade
  • Wrap met verschillende roerbakgroentes, pepersaus en tomaat gegratineerd met geitenkaas
  • Varkenshaasmedaillons omwikkeld met ontbijtspek met een saus van oesterzwammen
  • Gebakken kipfilet met roerbakspinazie en een licht pittige kerriesaus
  • Gebakken zalmfilet met groene asperges en hollandaisesaus
  • Aardappelpartjes uit de oven met rozemarijn, knoflook en zwarte peper
  • Aardappelgratin gegratineerd met oude kaas

Kosten 21,75 per persoon exclusief 9% BTW

Buffet D

  • Verschillende broden met kruidenboter en tappenade
  • Verschillende soorten gerookte vis met Hollandse garnalen en verschillende sausjes
  • Italiaanse ham met kruidengeitenkaas, dressing van zaanse mosterd, pijnboompitten, pomodori tomaat en rucola
  • Plateau van verschillende boerenkazen met honing, mosterd en frambozen
  • Groene kool bladeren gevuld met verschillende paddenstoelen courgettes en port salut
  • Kalfsfilet met een jus van rozemarijn, kastanjechampignons en knoflook
  • Beenhammetje met een saus van honing, mosterd, dragon en room
  • Gebakken gamba’s met een kreeftensaus, groene asperges en roerbak spinazie
  • Kruidige gebakken aardappelen
  • Aardappeltaart met thijm, spekjes ui en kaas

Kosten 24,75 per persoon exclusief 9% BTW